Viering zilveren jubileum

In 2021 is het vanwege corona niet mogelijk geweest om met elkaar en publiek het 25-jarig bestaan van ons koor te vieren. In september, met de start van het nieuwe seizoen 2022-2023, hebben we gelukkig een begin kunnen maken met ons jubileumrepertoire ‘Circle of Life’. We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen van een spetterend concert.

Op vrijdag 21 april 2023 geven we ons jubileumconcert in de Herberg van Hilbrantsz onder de bezielende leiding van dirigent Douwe Ettema. Onze vaste pianist Rop Haverkort zal ons begeleiden. Speciaal voor het concert worden we bij enkele nummers bijgestaan door een bassist en een gitarist.

Het thema ‘Circle of Life’ sluit aan op de vier seizoenen in de natuur die vertaald worden naar het leven: voorjaar/jeugd, zomer/adolescentie, herfst/volwassenheid, winter/ouderdom en weer het ontstaan van nieuw leven en hoop na meer donkere tijden.

Het repertoire bestaat onder anderen uit wiegeliedjes, smartlappen, liederen uit musicals, en popsongs in het Nederlands, het Frans en het Engels. Maar ook een enkele tekst in het Jiddisch en Oekraïens komt voorbij en daarbij zetten we natuurlijk ons beste beentje voor. Het programma biedt een uitgebreide schakering in muziek zoals ook in het leven van alles op ons afkomt.

Concert ‘Circle of Life’
Datum: 21 april 2023
Locatie: Herberg van Hilbrantsz
Hoofdweg 90
9761 EK Eelde
Entree: € 10,00
Nadere informatie volgt in de weken voor het concert op deze site en in diverse media.

We nodigen u van harte uit ons jubileum met ons te vieren en verwelkomen u graag op 21 april!